NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Kane i Mbappe na meti velikog kluba, Arsenal vraća odbjeglog...

Transfer glasine: Kane i Mbappe na meti velikog kluba, Arsenal vraća odbjeglog sina, Bayern dovodi zvijezdu Premier lige

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

HARRY KANE OTKRIVA

Divovi iz La Lige označili dva napadača kao svoju sljedeću veliku akviziciju. Barcelona traži napadačku zvijezdu koji će zamijeniti Luisa Suareza ovog ljeta ili sljedećeg, prenosi Mundo Deportivo. Glavni cilj kluba je Kylian Mbappe, a Harry Kane je također jedan od opcija, jer čini se da je Real Madrid ipak veoma bliže potpisu Francuza.

CRISTIANO RONALDO NA KRAJU SEZONE ODLAZI IZ JUVENTUSA? Pravi transfer vrijedan 150 milijuna eura!

Arsenal se nada da će uspjeti vratiti Donyela Malena na Emirate, ali Barcelona se tako pridružila utrci za njegov potpis, prenosi Mirror. 20-godišnji nizozemski napadač prešao je u PSV iz Arsenala prije dvije godine u želji za minutama, a ove sezone već ima 16 golova i šest asistencija u samo 18 nastupa u svim natjecanjima.

Christian Eriksen otvoren je za priključivanje Bayern Münchenu, tvrdi Sport1. Očekuje se da će ofanzivni veznjak napustiti Tottenham jer mu istječe ugovor na kraju sezone, iako klub navodno razmišlja o prodaji u sljedećem transfernom roku. Real Madrid i Manchester United već odavno žele potpisati Eriksena, ali Bayern se također pojavio kao kandidat i prema njemačkim medijima oni su trenutno najveći favoriti za njegovo dovođenje.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!