NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Kante napušta Chelsea, Napoli dovodi ogromno pojačanje, Zidane postavio ultimatum...

Transfer glasine: Kante napušta Chelsea, Napoli dovodi ogromno pojačanje, Zidane postavio ultimatum nogometašu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Real Madrid razmatra ponudu za nogometaša Chelseaja N’Golo Kantea, te su aktualni europski prvaci navodno već stupili u kontakt sa agentom igrača, navodi Express. Zinedine Zidane želi u klub dovesti još Kanteove suigrače Edena Hazarda, kao i Paula Pogbu iz Manchester Uniteda, te bi njihovo poznanstvo upravo moglo kumovati o dolasku sve trojice u Madrid.

DE GEA DOBIO ULTIMATUM: Evo do kada mora potpisati novi ugovor!

Napoli i PSV dogovorili su transfer od 40 milijuna eura za prodaju meksičke zvijezde Hirving Lozana, navodi Corriere dello Sport. Lozano će dobiti petogodišnji ugovor s Napolijem nakon što predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis, trener Carlo Ancelotti i agent Mino Raiola finaliziraju detalje dogovora.

Zinedine Zidane kazao je Paulu Pogba kako će se njegov odlazak u Real Madrid dogoditi ovog ljeta ili nikad, javlja The Sun. Veznjak je povezan s preseljenjem na Santiago Bernabeu ovog ljeta, a njegov odlazak bi mogao pokvariti zamisli Olea Gunnara Solskjaera, koji oko njega želi graditi ekipu.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!