NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Kroos napušta Real, Barca prodaje Coutinha, Juventus dovodi sjajnog defanzivca

Transfer glasine: Kroos napušta Real, Barca prodaje Coutinha, Juventus dovodi sjajnog defanzivca

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

TRANSFER GLASINE

Manchester United može dovesti Toni Kroosa za 50 milijuna funti iz ekipe Real Madrida ovog ljeta, navodi The Sun. Kroos, čiji je ugovor ističe 2022. godine, navodno želi napustiti španjolsku prijestolnicu kako bi ponovno započeo svoju karijeru negdje drugdje. Veznjak je dugoročna meta Uniteda jer su ga željeli dovesti iz Bayerna još 2013. godine.

NE ŽELI NA OLD TRAFFORD: Coutinho će odbiti Manchester United, a evo i zbog čega!

Barcelona je otvorena za odlazak Philippea Coutinha ovog ljeta, tvrdi Marca. Brazilac je u klub stigao u siječnju 2018. godine iz Liverpoola za 120 milijuna eura, ali u klubu nije zadovoljio s obzirom na plaćeni novac. Manchester United, Arsenal i Paris Saint-Germain mogli bi dovesti bivšeg igrača Intera i Liverpoola.

Juventus, prvak Serie A, razmišlja o o tome da pošalje ponudu za sjajnog braniča Rome Kostasa Manolasa ovog ljeta, javlja CalcioMercato. Reprezentativac Grčke očito želi napustiti talijansku prijestolnicu, a njega još prate Manchester United i Chelsea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!