NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Kroos napušta Real, Bayern kupuje u Engleskoj, Sancho odbio dvije...

Transfer glasine: Kroos napušta Real, Bayern kupuje u Engleskoj, Sancho odbio dvije ponude

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Toni Kroos NAPUŠTA Real

Toni Kroos može napustiti Real Madrid i potpisati za Manchester City zbog katastrofalne sezone koju ima sebe u ekipi madriđana, prenosi Don Balon. Njemački internacionalac je navodno u odmakloj fazi pregovora s Pepom Guardiolom o transferu na Eithad stadion i Premier ligu. Kroos je jedan od glavnih igrača Reala od dolaska 2014. godine iz Bayerna.

PEREZ ODLUČIO: Evo koga želi na trenerskoj poziciji umjesto Solarija!

Bayern München će se boriti s rivalom iz Bundeslige Borussijom Dortmund u želji da dovedu nogometaša Crystal Palacea Wilfrieda Zahom, javlja Sky Sports News. Dortmund je već ranije pokazao interes za Zahu ali je njihova ponuda odbijena dok sa druge strane u Bayernu traže naslijednika Robbena i Riberya.

Jadon Sancho je spreman odbiti ponude Manchester Uniteda i PSG-a kako bi ostao u ekipi Borussie Dortmund. Osamnaestogodišnjak želi pokazati svoju odanost ekipi iz Bundeslige  i nada se da će nastaviti napredovati u nogometu u njemačkom klubu sljedećih nekoliko godina prije nego što se odluči za odlazak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!