NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Lampard dovodi vrhunskog veznjaka za 50 miliona, Borna Barišić na...

Transfer glasine: Lampard dovodi vrhunskog veznjaka za 50 miliona, Borna Barišić na meti velikih klubova, Arsenal kupuje u Atleticu

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

FRANK LAMPARD RAZGOVARAO

Frank Lampard će pokušati biti konkurentan na transfer marketu posebno nakon što je njegova ekipa pretrpjela veliki poraz od Bayerna. Plavci su već potpisali Hakima Ziyeha za sljedeću sezonu, a prema Tuttomercatu, nadmetat će se za veznjaka Lyona Houssema Aouara. 21-godišnji reprezentativac Francuske koštat će oko 50 milijuna eura, a zanimljiv je i Juventusu, navodi se u izvješću.

(VIDEO): DA LI JE OVO MOGUĆE?! Nevjerovatan promašaj Aubameyanga!

Skauti talijanskih velikana Milana i Roma bili su u srijedu u Portugalu gdje su pratili igrača Rangersa Bornu Barišića. Hrvatski internacionalac ima ugovor u Glasgowu do 2024. godine, ali novinari smatraju kako će njegovi odlični nastupi za klub i državu ove sezone otežati posao Stevenu Gerrardu da ga zadrži u klubu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Mikel Arteta odredio je svoju primarnu transfer metu za ljeto i spreman je platiti veliki novac kako bi mu se ostvarila želja. Veznjak Atletico Madrida Thomas Partey prioritet im je broj jedan i spremni su platiti njegovu otkupnu klauzulu od 42 milijuna funti. Partey želi ostati u klubu koji sa druge strane, ne želi da produži ugovor reprezentativcu Gane.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!