NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool dovodi pojačanje od 70 miliona eura, Neymar otkrio ime...

Transfer glasine: Liverpool dovodi pojačanje od 70 miliona eura, Neymar otkrio ime kluba u kojem želi nastaviti karijeru, Dortmund dovodi novog vratara

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Liverpool se dogovorio s Lyonom za cijenu od 70 milijuna eura (61,9 milijuna funti/ 83,7 milijuna dolara) kako bi potpisali sjajnog ofnazivnog veznjaka Nabila Fekira, javlja RMC Sport. Izvješća javljaju da je Fekir na kraju sezone odlučio napustiti Lyon, a napadač je prethodno bio povezan s klubovima poput Arsenala, Barcelone i Manchester Uniteda.

>> Zidane objasnio šta se desilo sa Ronaldom, Casemiro komentirao suđenje

Neymar želi igrati uz Cristiana Ronalda u Real Madridu, piše Marca. Brazilac je odlučio da napusti Francusku nakon samo jedne sezone i mogao bi se pridružiti najvećim rivalima Barcelone u sezoni  2018.-19. I reala su javili da pripremaju povećanje plate za Ronalda kako bi ga zadržali sretnim te kako bi istovremeno omogućili Neymaru astronomsku platu.

[su_bet365_100_bonus]

Borussia Dortmund zainteresirana je za vratara Liverpoola, Simona Mignoleta, ali će morati platiti 10 milijuna funti za njegove usluge, navodi Sun. BVB traži konkurenciju za trenutnog broja jedan Romana Burkija, dok će Mignoletom napustiti Anfield zbog želje Jurgena Kloppa da dovede boljeg vratara u svoju ekipu. Trenutačno prvi vratar Liverpoola je nijemac, Karius.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!