NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool dovodi veznjaka Salzburga, mladi igrač Genka pred velikim transferom,...

Transfer glasine: Liverpool dovodi veznjaka Salzburga, mladi igrač Genka pred velikim transferom, Chelsea na radaru ima dva napadača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

Liverpool se priprema poslati ponudu za krilnog igrača Red Bull Salzburga Takumi Minamino, tvrdi The Telegraph. Otkupna klauzula zta mladog Japanca je ugrađena u ugovor a ona za strane klubove iznosi svega 7.25 milijuna funti ali potrebno ju je aktivirati u januaru.

DA LI JE OVO MOGUĆE: Evo zbog čega uprava Arsenala ne želi dovesti Carla Ancelottija na poziciju trenera!

Predsjednik Genka Peter Croonen priznao je razgovore s upravom Napolija o transferu veznjaka Norveške reprezentacije Sandera Bergea. Liverpool je, kako se izvješćuje, također zainteresiran za 21-godišnjaka, koji je tijekom sezone Lige prvaka impresionirao sa belgijskim klubom ali je ipak transfer u Napoli izvjesniji.

Prema Daily Mailu, skauti Chelseaja pratili su sa tribina susret između Lyona i RB Leipziga koji su odigrali neriješeno 2:2 u susretu Lige prvaka u utorak. Skauti Plavaca navodno su pratili napadača Lyona Moussa Dembelea i napadača Leipziga Tima Wernera, jednim ključnim područjem koje šef Frank Lampard želi pojačati u januaru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!