NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool i Arsenal u borbi za golmana, Leon Baily se...

Transfer glasine: Liverpool i Arsenal u borbi za golmana, Leon Baily se seli u Premierligu, nogometaš Barce na meti Bayerna

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Liverpool i Arsenal su klubovi koji se bore za potpisivanje vratara Stoke Citya Jacka Butlanda, javlja The Sunu. Šef Redsa Jurgen Klopp digao je ruke od Simona Mignoleta i Lorisa Kariusa i želi dodati novog vratara ekipi na ljeto, dok će Butland vjerojatno biti dostupan za 40 milijuna funti. Ipak će se suočiti s velikom konkurencijom od strane Gunnersa koji žele da 24-godišnja zamijeni Petra Cecha.

>> SVE JE DOGOVORENO: Manchester City doveo svoje prvo ljetno pojačanje za 50 milijuna funti

Liverpool je okrenuo svoju pozornost na Leona Baileya nakon što im je propao plan za potpisivanje Monakovog Thomasa Lemaraa, javlja Mirror.  Leverkusenov krilni igrač  jemeđu najtraženijim igračima u Bundesligi. Interes za njega su pokazali Chelsea, Arsenal, Manchester United i Tottenhamom, no međutim, 20-godišnjak neće biti jeftin, s tim da izvješće navodi da Leverkusen želi čak 100 milijuna funti za svog dragulja.

[su_bonus]

Bayern Munchen prati situaciju Jaspera Cillessena u Barceloni i zainteresirani su za njegov potpis, tvrdi Mundo Deportivo. Nizozemski reprezentativac je upisao samo devet nastupa u svim natjecanjima, budući da brani samo u kupu Kralja, dok je Marc-Andre ter Stegen između stativa u La Ligi i Ligi prvaka. Cillesen bi trebao biti zamjena za Neuera, a u budućnosti bi preuzeo mjesto prvog vratara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!