NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Luka Jović sve dogovorio sa novim klubom, Chelsea i PSG...

Transfer glasine: Luka Jović sve dogovorio sa novim klubom, Chelsea i PSG prave razmjenu igrača, Mourinho dobio zanimljive ponude

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Real Madrid je kupio zvijezdu Eintrachta iz Frankfurta, Luku Jovića, u transferu vrijednom 60 milijuna eura, te je potpisao ugovor od šest godina sa ovim mladićem. Frankfurt će dobiti 48 milijuna eura od naknade, dok će Benfica primiti 12 milijuna eura, odnosno 20% od transfera. Madrid je ubrzao razgovore kako bi odvratio interes od nekoliko drugih klubova, uključujući Paris Saint-Germain i Bayern.

Ajax se polako RASPADA: Još jedan fantastični nogometaš dogovorio sve sa evropskim velikanom?

Chelsea i Paris Saint-Germain mogli bi napraviti razmjenu igrača između Juliana Draxlera i Williana, javlja Le10Sport. Ukoliko ne dobiju zabranu kupovanja igrača, Chelsea bi mogao dovesti Njemačkog reprezentativca, koji bi mogao koštati i do 40 milijuna eura ali su navodno spremni poslati u suprotnom pravcu Williana koji je ranije bio meta  PSG-a.

Jose Mourinho je zainteresiran za preuzimanje ekipe Paris Saint Germaina ali se dvoumi jer je navodno dobio ponudu i Rome, tvrdi L’Equipe. Bivši šef Manchester Uniteda ostao je bez posla nakon što je napustio Old Trafford 17. prosinca, ali bi se mogao vratiti u trenersku stolicu i zamijeniti Thomasa Tuchela koji je pogubio konce u ekipi. Svaka mogućnost da se Portugalci pridruži Romi ovisila bi o njihovoj kvalifikaciji u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!