NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mandžukić vaga između dvije ponude, Slovenac na meti Napolia, United...

Transfer glasine: Mandžukić vaga između dvije ponude, Slovenac na meti Napolia, United završio veliki posao

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Mandžukić dobio ponudu

Hrvatski napadač ove sezone nije potreban Staroj dami koja je željela da se riješi njegovih usluga na ljeto, no u toj namjeri nisu uspjeli te će nakon njegovog izostavljana sa spiska igrača za Ligu prvaka, to učiniti u januaru. Mandžukić će tako od naredne godine započeti sasvim drugačiju avanturu a kako Sky Sport navodi čeka ga unosne ponude iz Katara i Sjedinjenih Država

EVO ZAŠTO: Mourinho otkrio glavni razlog zbog kojeg Sanchez nije uspio u Manchester Unitedu!

Manchester United dogovorio je novi četverogodišnji ugovor s vratarom Davidom de Geom, prenosi Daily Record. Klub je udovoljio zahtjevima De Gea da ima ugovor u skladu s Paulom Pogbom, te će zarađivati preko 15 milijuna eura po sezoni. Sa ovim je i konačno završena saga oko njegove budućnosti.

Napoli priprema ponudu za zvijezdu Atalante Josipa Iličića, javlja Calciomercato. U posljednjem prijelaznom roku Napoli je bio zainteresiran za njegovo dovođenje, ali Atalanta ga je odbila prodati, unatoč tome što je playmaker želio taj transfer. Carlo Ancelotti veliki je obožavatelj 31-godišnjaka te ga želi vidjeti u Napoliju, i očekuje se da će se po njega vratiti početkom 2020. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!