NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Zvijezdu Porta potpis dijeli od transfera u Španiju, Marcelo napušta...

Transfer glasine: Zvijezdu Porta potpis dijeli od transfera u Španiju, Marcelo napušta Real, Barca dovodi mladog defanzivca

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Zvijezdu Porta Diego Militaa još samo potpis dijeli od transfera u Real Madrid, tvrdi Marca. Brazilac je jedan od najboljih igrača Porta ove sezone i ključni čovjek u odbrani ovog kluba. Budući da je za njega zainteresirano još nekoliko klubova, Madrid se žuri dovršiti posao za igrača kojeg porede s Sergiom Ramosom zbog njegovih napadačkih sposobnosti.

DANILO OBJASNIO: Evo koja je najveća razlika između Guardiole i Zidanea!

Marcelo je frustriran svojom situacijom u Real Madridu i spreman je zatražiti dozvolu za napuštanje kluba ovog ljeta, ako se do tada stvari ne promijene, navodi COPE. Iako lijevi bek ima ugovor do 2022., on se ove sezone borio s povredama i često je kritiziran od strane navijača i medija. Nakon što ga je Cristiano Ronaldo pokušao dovesti u Juventus, Marcelo se u ponedjeljak sastao s izvršnim direktorom Real Madrida Joséom Ángelom Sánchezom kako bi razgovarao o svojoj budućnosti.

Barcelona je na korak od potpisa novog mladog defanzivca, ovaj put se radi o Brazilcu Vitaou, piše Marca. 19-godišnji branitelj i njegovi predstavnici nalaze se u Španjolskoj kako bi dovršili posao oko njegovog transfera iz Palmeiras u Barcelonu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!