NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Masivni egzodus igrača Uniteda zbog Mourinha, Inter šalje ponudu za...

Transfer glasine: Masivni egzodus igrača Uniteda zbog Mourinha, Inter šalje ponudu za zvijezdu Citya, Real spremio 100 miliona za januar

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Nekoliko igrača iz prvog tima Manchester Uniteda jasno je dalo do znanja da će napustiti klub ako Jose Mourinho ostane kao menadžer, tvrdi Daily Mail. Paul Pogba, Luke Shaw, Anthony Martial, David de Gea, Eric Bailly i Antonio Valencia su među igračima koji su spremni napustiti Old Trafford i pokušati potražiti sreću negdje drugdje.

>> RAZMIŠLJA O ODLASKU: Zvijezda Manchester Uniteda bi mogla otići besplatno iz kluba, a evo i zašto!

Inter se nadaju da će ovog ljeta potpisati Vincenta Kompany, piše Interlive.it. Oni vjeruju da mogu ponuditi Kompanyu zadnji veliki ugovor u karijeri što bi moglo biti primamljivo za 32-godišnjeg braniča, s obzirom da će njegovi dani u Manchester Cityu vjerovatno završiti ovog ljeta.

[su_bonus]

Real Madrid u zimskom transfer roku želi po svaku cijenu dovesti nogometaša Chelseaja, Edena Hazarda, tvrdi Cadena SER. Hazard je u odličnoj formi u ovoj sezoni postigavši već sedam pogodaka u Premier ligi, dok sa druge strane u Madridu prolaze najgoru krizu još od 1985. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!