NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Maurizio Sarri se vraća u Italiju, City završava transfer od...

Transfer glasine: Maurizio Sarri se vraća u Italiju, City završava transfer od 70 miliona eura, Inter i United žele nogometaša Bayerna

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

AC Milan je označio trenutnog šefa Chelseaja Maurizia Sarrija kao moguću zamjena za Gennaro Gattusa, izvještava Evening Standard. Sarri je svoju prvu sezonu u Chelseau opisao kao “uspješnu” prošlog tjedna, ali bi svoj eventualni otkaz mogao iskoristiti kao priliku da bude dio programa obnove ekipe Milana u Serie A.

ZVIJEZDA BARCELONE OTKRILA: “Nadam se da ću pronaći novi klub”

Manchester City spreman je platiti otkupnu klauzulu za Rodrija koja iznosi oko 70 milijuna eura, piše BBC. Veznjak je voljan razgovarati o osobnim uvjetima s Cityem te sve navodi na to kako će on biti novi igrač u sredini terena ekipe Guardiole. Atletico Madrid potpisao je Rodrija iz Villarreala u maju prošle godine.

Manchester United i Inter su ovog ljeta zainteresirani za potpisivanje kolumbijske zvijezde Jamesa Rodrigueza, prenio je Don Balon. James će se vratiti u Real Madrid nakon što njegova posudba u Bayernu istekne, jer ga navodno Niko Kovač ne vidi u svojim planovima.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!