NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Milan kupuje napadača za 35 miliona eura, Atletico želi bivšeg...

Transfer glasine: Milan kupuje napadača za 35 miliona eura, Atletico želi bivšeg igrača Barcelone, Jadon Sancho na vratima velikana

Manje od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Nakon što su odustali od  dovođenja Zlatana Ibrahimovića, AC Milan se sada usredotočio ka napadaču Genove, Christianu Kouameu, piše Calcio Mercato. Vrijednost 21-godišnjaka je prsocijenjena na 35 milijuna eura, ali Rossoneri se nadaju da će ga dovesti za manju cijenu, kako bi ce uskladili s pravilima financijskog fair playa.

SAMO DAN NAKON OTKAZA: Europski velikan već ponudio posao Joseu Mourinhu!

Defanzivac Evertona Yerry Mina, nova je meta Atletico Madrida, piše Don Balonu. Kolumbijski reprezentativac je tijekom ljeta preselio na Goodison Park iz Barcelone za 27 milijuna funti u kojem je odigrao sedam utakmica Premier lige tijekom prve polovice sezone gdje je pružio odlične partije.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez protvrdio je da je Real zainteresovan za tinejdžera Borussie Dortmund Jadona Sancha, te će ga pokušati dovesti naredno ljeto, piše Don Balon. Šef Reala se nada da će ponuda od 70 milijuna eura biti dovoljna za dovođenje Engleza na Santiago Bernabeu sljedeće godine.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!