NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Milan i Napoli žele zvijezdu Arsenala, Partizan prodaje igrača za...

Transfer glasine: Milan i Napoli žele zvijezdu Arsenala, Partizan prodaje igrača za 10 miliona, Giroud napušta Chelsea

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Giroud otkriva

AC Milan i Napoli predvode boj za veznjakom Arsenala Lucasom Torreirom, tvrde u časopisu Sun. Iako je Urugvajac jako popularan među navijačima Gunnera, navodno je Torreira nezadovoljan u sjevernom Londonu, jer je do sada ove sezone odigrao samo četiri utakmice. Torreira je povezana s povratkom u Seriju A odakle je stigao iz Sampdorije, a Milan i Napoli su spremni da igrača dovedu na posudbu već u januaru.

EVO ŠTO JE REKAO: Mourinha svi kritizirali zbog izjave da neće voditi Tottenham, a on odgovorio na sjajan način!

18-godišnji srpski defanzivac beogradskog Partizana, Strahinja Pavlović, obavio je liječničke preglede u Monaku, prenosi Sportski Žurnal. Navodno bi ekipa iz kneževine mogla platiti naknadu od 10 milijuna eura za Pavlovića, uz daljnje dodatke koji bi se odredili po njegovom učinku. Pavlović, omladinski reprezentativac Srbije, vjerovatno će ostati u Partizanu na posudbi do kraja sezone.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

AC Milan razmišlja o dovođenju Oliviera Girouda kao alternativu Zlatanu Ibrahimoviću, prenosi Sky Sport Italia. Međutim,pored njih Francuza još žele Dortmund i  njihov gradski rival Inter, za koga se trenutno vjeruje da je favorit za njegov potpis. Očekuje se da će Giroud (33) napustiti Chelsea u siječnju, jer želi igrati standardno kako bi ostao dio francuske momčadi za Euro 2020.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!