NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal dovodi odličnog veznjaka, Milenković na putu za Englesku, otkrivena...

Transfer glasine: Arsenal dovodi odličnog veznjaka, Milenković na putu za Englesku, otkrivena otkupna klauzula Neymara

Svega nekoliko dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Unai Emery se nada kako će u siječnju dovesti svog bivšeg veznjaka Evera Benegu, tvrdi argentinski list Rosario3. Oni su zajedno radili dvije sezone u Sevilli, a Emery vjeruje da bi ponuda od 18 milijuna funti bila dovoljna kako bi se osigurale njegove usluge. Benega je reprezentativac Argentine i odigrao je tri od četiri utakmice njegove reprezntacije na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta.

NAKON ZIMSKOG PRIJELAZNOG ROKA: Evo kako će Real Madrid izgledati kada dovede nova pojačanja!

Manchester United je zainteresiran za potpisivanje braniča Fiorentine Nikole Milenkovića, kojeg je i Jose Mourinho uživo pratio ranije ove sezone. Unatoč otkazu portugalskom stručnjaku prošlog tjedna, Crveni đavoli nisu odustali od ovog 21-godišnjaka. Međutim, Milenković bi mogao koštati oko 45 milijuna funti, te bi United mogao sačekati do ljeta kako bi potpisao ovog defanzivca.

Neymar ima klauzulu o otkupu u svom ugovoru koja mu omogućava da napusti Paris Saint-Germain za 160 milijuna eura 2020. godine, navodi se u priopćenju. Brazilska zvijezda stigla je u Pariz u kolovozu 2017. godine, kada su divovi iz Ligue 1 platili njegovu klauzulu o otkupu koji je imao u Barceloni, ali bi njegov boravak u Francuskoj mogao bi biti kratkrotajan zbog jako niske otkupne klauzule.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!