NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mlada mađarska zvijezda pred velikim transferom, Ronaldo sve bliže odlasku...

Transfer glasine: Mlada mađarska zvijezda pred velikim transferom, Ronaldo sve bliže odlasku iz Juventusa, Newcastle u velikim problemima

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Ronaldo imenovao šestoricu

Mladi nogometaš RB Salzburga Dominik Szoboszlai povezan je s transferom u Milan i Lazio nakon što je impresionirao za ovaj austrijski klub ove sezone. Prema CalcioMercato-u, 19-godišnjaku bi zajamčena vodeća uloga u Milanu, a veznjak je procijenjen na 25 milijuna eura. Szoboszlai je ove sezone upisao 19 nastupa za Salzburg u ligi, postigavši ​​dva gola i upisavši sedam asistencija.

VELIKO OTKRIĆE: Manchester United je za zvijezdu Barcelone ponudio 100 miliona eura!

Cristiano Ronaldo i Juventus mogli b se razići na kraju sezone, kako javlja talijanski radio “Rossonera”. Još u maju su se počele pojavljivati ​​glasine da 35-godišnjak razmišlja o odlasku iz kluba, a te se glasine nastavile su se i u ljeto. Ronaldo je postigao 53 gola u 75 nastupa za Juventus otkako se pridružio velikanima Serie A iz Real Madrida 2018. godine.

Potencijalno preuzimanje od strane investitora iz Saudijske Arabije ekipe Newcastle Uniteda u iznosu od 300 milijuna funti, moglo bi doživjeti kolaps s obzirom na administrativne problem koje imaju sa čelnicima Premijer lige. Mirror izvještava da vodstvo Premijer lige neodlučno daje zeleno svjetlo zbog saudijskog piratstva utakmica koje koštaju gubitka vlasnike TV prava milijarde dolara.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!