NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mourinho dovodi prvo veliko pojačanje, ukoliko Emery ostane mi napuštamo...

Transfer glasine: Mourinho dovodi prvo veliko pojačanje, ukoliko Emery ostane mi napuštamo Arsenal, David Moyes se vraća u Premier ligu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Mourinho je novi

Ezequiel Barco označen je kao potencijalna zamjena za Bruna Fernandesa u Sportingu, javlja Record. Dolaskom Josea Mourinha u Tottenham Fernandes je vrlo blizu odlasku u London, a Sporting je već pronašao zamjenu u mladom igraču Atlanta Uniteda Ezequiel Barcu, koji je ranije ove godine bio povezan s Napolijem a sada bi se mogao preseliti u Portugal nakon što je zablistao za Argentinu na Svjetskom prvenstvu za mlade.

LAŽIRAO SVOJU SMRT? Sestra bivšeg igrača iz Premier lige optužila svoju snahu prevaru!

Aubameyang i Lacazette razgovaraju o novim ugovorima, ali čini se da ni jedan ni drugi ne žele ostati u klubu kako sada stvari stoje. Obojica žele igrati u Ligi prvaka, ali, s obzirom da je Arsenal trenutno na osmom mjestu i bez pobjede u pet utakmica, to je iz dana u dan sve manje i manje vjerovatno. Nisu jedini igrači koji navodno razmišljaju o svojoj budućnosti na Emiratesu posebno ukoliko Emery ostane na klupi.

David Moyes bi se uskoro mogao vratiti trenerskom poslu i to na mjesto u kojem je počela njegova trenerska avantura, javlja Daily Mail. Ekipa Evertona ove sezone igra poprilično loše a strateg Silva je pred otkazom te se povratak Moyesa na klupu kluba u kojem je proveo više od 10 godina nameće kao realna opcija.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!