NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mourinho se vraća u Englesku, pet igrača Totenhama dostupno za...

Transfer glasine: Mourinho se vraća u Englesku, pet igrača Totenhama dostupno za prodaju, Haaland na meti pet velikih klubova

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Mauricio Pochettino omogućit će petorici igrača – Ericu Dieru, Christianu Eriksenu, Sergeu Aurieru, Victoru Wanyami i Dannyu Roseu, da u siječnju napuste Tottenham. Trener Spursa želi remont svog trenutnog sastava i smatra kako će prodaja ovih igrača – od kojih mnogi žele napustiti klub – biti prvi dio njegovog obnavljanja posla, kako je izvijestio Times.

OTKRIVENO: Evo koliko će Manchester United morati platiti Solskjaeru ukoliko mu uruči otkaz!

Liverpool, Manchester United, Tottenham i Juventus zainteresovani su za potpis senzacija iz Red Bull Salzburga Erlinga Haalanda, piše Daily Star. Za Liverpool je rečeno da je impresioniran njegovim učinkom tijekom nedavnog susreta Lige prvaka, dok Spursi napadača vide kao zamjenu za Harryja Kanea. United vjeruje da bi Haaland mogao popuniti prazninu ostavljenu ljetnim odlascima Alexisa Sancheza i Romelua Lukakua, dok ga Juventus vidi kao zalog za budućnost.

Jose Mourinho navodno je zainteresiran za senzacionalan povratak u Premier ligu i to u ekipu Tottenhama, ukoliko odluče otpustiti menadžera Mauricioa Pochettina. 56-godišnjak je bez posla gotovo godinu dana otkako ga je Manchester United otpustio u prosincu 2018., a bivši trener Chelseaja i Intera više puta je tvrdio da čeka pravu ponudu te da neće žuriti.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!