NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mourinho se vraća u Italiju, Chelsa dovodi napadača u januaru,...

Transfer glasine: Mourinho se vraća u Italiju, Chelsa dovodi napadača u januaru, Arsenal troši 40 miliona funti

Manje od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Inter Milan je spreman ponuditi Joseu Mourinho priliku da se na kraju sezone vrati  na San Siro, piše The Express. Trenutni šef kluba, Luciano Spalletti, na kraju sezone ostaje bez ugovora i Nerazzurri nisu sigurni hoće li ponuditi produžetak saradnje.

RIVALDO PRIZNAO: Evo koju zvijezdu Real Madrida bi volio vidjeti u dresu Barcelone!

U Chelseaju su spremani potrošiti 30 milijuna funti na napadača Bournemoutha Callum Wilsona, te su uvjereni kako ga sa tom ponudom mogu dovesti u klub već u siječnju, piše Express. Maurizio Sarri želi povećati konkurenciju u napadu je Olivier Giroud i Alvaro Morata ne pružaju zadovoljavajuće partije.

Arsenal je otvorio pregovore s Boca Juniorsom oko transfera Cristiana Pavona, piše The Sun. Unai Emery je izjavio da je oduševljen partijama 22-godišnjeg napadča a Fulham je također pokazao interes za Argentinca, ali ipak nisu spremni platiti iznos koji zahtijeva Boca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!