NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Napadača Napolija žele klubovi iz Engleske, poznata sudbina Paula Pogbe,...

Transfer glasine: Napadača Napolija žele klubovi iz Engleske, poznata sudbina Paula Pogbe, Real kupuje veznjaka vrijednog 90 miliona

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Paul Pogba svojim

Napolijev krilni napadač Hirving Lozano našao se kao transfer meta Evertona i za West Hama – javlja Calcio Mercato. Oba kluba Premier lige spremna su ovog ljeta ponuditi 24-godišnjaku odlazak sa San Paola. Lozano nije uspio opravdati transfer u iznosu od 50 milijuna eura koji je Napoli platio PSV-u za njegove usluge postigavši ​​samo tri gola u 23 nastupa u svim natjecanjima.

Klopp pred uzvrat protiv Atletica: Anfield je naš najveći adut

Paul Pogba već druže vrijeme je na izlaznim vratima kluba iz Manchestera. No čini se da bi vezni igrač mogao ostati na Old Trafford, piše Daily Mail. Navodno je forma Uniteda i potpis Bruna Fernandesa uvjerio veznjaka u ambicije Crvenih đavola i možda će ga natjerati kako bi produžio svoj boravak u Manchesteru, što je i najrealnija opcija.

Veznjak Betisa Nabil Fekir nalazi se na radaru Real Madrida – piše Don Balon. Francuz se trenutno procjenjuje na oko 90 milijuna eura, ali Blancosi se nadaju da će sniziti tu cijenu s uključenjem jednog ili dva igrača u transfer. Madrid može ponuditi Betisu Mariana Diaza ili Jamesa Rodrigueza plus novac. Fekir iza sebe ima fantastičnu sezonu u Betisu koji je njegovom kupovinom napravio sjajan posao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!