NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Napoli kupuje u Milanu, Dani Olmo se seli u španskog...

Transfer glasine: Napoli kupuje u Milanu, Dani Olmo se seli u španskog giganta, Cutrone se vraća u Italiju

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Napoli razmišlja o transferu za lijevog beka AC Milana Ricarda Rodrigueza. 27-godišnjak je ove sezone igrao na samo pet nastupa u Serie A, a ugovor u ističe 2021. godine. Napoli želi uložiti u njihovu obranu, a Corriere dello Sport kaže kako reprezentativca Švicarske vide kao dobrog kandidata.

RIYAD MAHREZ GREŠKOM OTKRIO: Evo tko će napustiti Manchester City na kraju sezone!

Dani Olmo iz zagrebačkog Dinama kaže da je spreman za “sljedeći korak” usred interesa Atletico Madrida. 21-godišnji napadač debitovao je za Španjolsku prošlog mjeseca a sada ističe kako je vrijeme za iskorak u karijeri. “Prošlo ljeto bilo je idealno vrijeme za sljedeći korak, no ipak sam sačekao i znam da sam sada spreman”, rekao je Olmo za Jugones.

Fiorentina je, prema izvještajima, poslala ponudu za napadača Wolvesa Patricka Cutronea. 21-godišnjak nedavno se pridružio ekipi iz Premier lige, ali se momčad iz Serije A nada da će ga namamiti natrag u Italiju. Navodno su ponudili dva milijuna eura kako bi ga doveli na posudbu s opcijom od 16 milijuna eura kako bi ga trajno kupili.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!