NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Napoli odbio ponudu Uniteda od 100 miliona, Barca želi defanzivca...

Transfer glasine: Napoli odbio ponudu Uniteda od 100 miliona, Barca želi defanzivca Citya, Gabigol ide u Englesku

Tačno mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Napoli je odbio ponudu Manchester Unitedu od 103 milijuna eura za Kalidou Koulibalya, javlja Corriere dello Sport. Klub iz Premier lige htio je napraviti Koulibalya najskupljim braničem u povijesti, jer već neko vrijeme žele pojačati svoju zadnju liniju. Međutim, predsjednik Napoli Aurelio De Laurentiis odmah je odbio ponudu i namjerava zadržati 27-godišnjaka u klubu.

128 GOLOVA U 228 UTAKMICA: Chelsea za napadača spremio 97.5 milijuna funti!

Barcelona želi dovesti Vincenta Kompanya iz Manchester Cityja u januaru javlja Daily Mirror. Katalonski klub želi pojačati svoju obranu a na popisu želja pored Kompanya nalazi se i Branislav Ivanović.

Gabriel Barbosa želi se preseliti u Premier ligu iz Intera, navodi Daily Mail. Napadač je u ovoj sezoni postigao 22 gola za vrijeme posudbe u Brazilu, a Inter ga je spreman prodati za oko 18 milijuna funti dok su potencijalne destinacije West Ham, Everton i Crystal Palace.

 

 

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!