NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Napoli završava transfer velike zvijezde, Albanac u Unitedu, Roma kupuje...

Transfer glasine: Napoli završava transfer velike zvijezde, Albanac u Unitedu, Roma kupuje novog golmana

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko vewlikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

James Rodriguez otkrio

Napoli je vrlo blizu dovođenju Jamesa Rodrigueza iz Real Madrida na posudbu, s namjerom da ga iduće ljeto kupe za 30 milijuna eura prenosi dimarzio.com. Jamesov agent, Jorge Mendes, u posljednje je vrijeme u Madridu kako bi finalizirao dogovor s igračem koji je već zainteresiran za transfer, dok Napoli čeka na potvrdu. Kolumbijac je protekle dvije sezone proveo na posudbi u Bayernu, koji se odlučio da ne otkupi njegovo ugovor na kraju prošle sezone.

PREDSJEDNIK LYONA POTVRDIO: Evo što će se dogoditi sa Fekirom ovog ljeta!

Manchester United razmatra potez za desnog beka Napolia, Elseida Hysaja, izvještava dimarzio.com. Nije tajna da će Crveni vragovi ovog ljeta biti vrlo aktivni, a navodno su im već dvije ponude odbijene od Crystal Palacea mladog Aaron Wan-Bissaku.

Iz Rome su poslali ponudu vrijednu 20 milijuna eura za golmana Real Betisa Pau Lopeza, izvještava dimarzio.com. Giallorossi su, kako se izvješćuje, ostvarili prvi kontakt s 24-godišnjakom u posljednjih nekoliko dana, a od tada su iz Rome i Betisu ponudili 18 milijuna eura plus 2 milijuna eura bonusa.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!