NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Neymar postavio uslov Real Madridu, United kupuje veznjaka u Munchenu,...

Transfer glasine: Neymar postavio uslov Real Madridu, United kupuje veznjaka u Munchenu, Nainggolan napušta Romu

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od otvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Neymar je spreman potpisati za Real Madrid, ukoliko Los Blancosi dovedu Antoine Griezmanna i Eden Hazarda, navodi Diario Gol. Zvijezda pariškog kluba navodno je jasno istaknula kako ne želi igrati s Harryom Kaneom i Mauro Icardijem, koji su također povezani s prelaskom u Madrid. No, mogući dolasci Griezmanna i Hazarda u klub, dovoljan su razlog da se Neymar vrati u Španjolsku i pridružuje se rivalima Barcelone.

>> Harry Kane odlazi iz Tottenhama? Stiže ponuda od 150 milijuna funti!

Manchester United će se ovog ljeta boriti protiv Chelsea za veznog igrača Bayern Munchena Artura Vidala, navodi Daily Express. Čileanska zvijezda mogla bi napustiti Munchen zbog dolaska Leon Goretzka iz Schalke, što i Plavci vide kao svoju priliku. Međutim, Unitedova nedavna akvizicija Alexis Sanchez mogao bi nagovoriti Vidala da dođe u United, te ponoći Jose Mourinhu u njegovoj namjeri da doda još jednog reprezentativca Čilea u svoju momčad.

[su_live_koeficijenti_v2]

Romski veznjak  Radja Nainggolan blizu je odlaska na posudbu u Kinu, tačnije u Guangzhou Evergrande, navodi Information Times. Chelsea i Manchester United željeli su ga dovesti prošlog ljeta, koje je Belgijanac odbio, a očekuje se kako će u novom klubu zaraditi 12 milijuna eura godišnje, te takođe dobiti naknadu za potpisivanje od 20 milijuna eura, dok bi agentu trebalo pripasti oko 10 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!