NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Otamendi napušta City i seli se u Španiju, Bayern dovodi...

Transfer glasine: Otamendi napušta City i seli se u Španiju, Bayern dovodi odličnog Francuza, Ceballos napušta Arsenal

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Valencia je identificirala defanzivca Manchester Cityja Nicolasa Otamendija kao transfer metu – prenosi The Sun. Španjolski klubovi spremni su na ljeto krenuti po 31-godišnjaka, a za njega su aktuelni prvaci Premier lige spremni poslušati ponude. Otamendi je u ovoj sezoni nastupio na 23 utakmice u svim natjecanjima za City.

Ancelotti nakon šokantnog remija: Ispustio sam i 3:0 u finalu Lige prvaka

Defanzivac Leipziga Dayot Upamecano predmet je interesa Bayerna iz Münchena – navodi Sky iz Njemačke. Prvaci Bundeslige spremni su na ljeto poslati ponudu za 21-godišnjaka, čija je trenutna vrijednost postavljena na oko 40 milijuna eura. Leipzig je željan unovčiti svog defanzivca na kraju sezone, prije nego što se njegov ugovor približi isteku 2021. godine.

Dani Ceballos pregovara s Real Madridom u vezi s prijevremenim odlaskom iz Arsenala, navodi Carrusel Deportivo. Veznjak je zatražio od Real Madrida da mu pomognu da pronađe drugu momčad, jer je pao u nemilost trenera Artete na Emiratesu. Ceballos još uvijek cilja na mjesto u momčadi Španjolske za Euro 2020. i zna da će mu nedostatak minuta u Arsenalu naštetiti bilo kakvim šansama za sastav.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!