NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Perez čini sve da dovede Salaha, Higuain zatražio da napusti...

Transfer glasine: Perez čini sve da dovede Salaha, Higuain zatražio da napusti Milan, dva velika imena kandidati za klupu Rossonera

Svega nekoliko dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Krilo Liverpoola Mohamed Salah i dalje je glavna meta Real Madrida za 2019. godinu, a predsjednik kluba Florentino Perez razmišlja o tome da ponudi Marca Asensia kao dio transfera. Kako pše El Gol Digital, Los Blancosi žele da se riješe Španjolca nakon razočaravajuće prve polovice sezone, tijekom koje je uspio zabiti samo jednom u 16 utakmica La Lige.

Andrea Pirlo poručio čelnicima Juventusa da dovedu jednu od najvećih zvijezda Arsenala!

Napadač Milana Gonzalo Higuain želi ponovo surađivati s Mauriziom Sarrijem u Chelseaju, nakon što je prethodno igrao pod talijanskim trenerom u Napoliu. Kako piše Sport Mediaset, argentinska zvijezda zatražila je transfer na Stamford Bridge, nakon što se muči sa formom na San Siru od dolaska iz Juventusa na ljeto.

Arsene Wenger i Leonardo Jardim glavni su kandidati za naslijednika Gattusa ukoliko ga klub odlučiti otpustiti nakon utakmice protiv SPAL-a, javlja Calciomercato. Bivši direktor Arsenala Ivan Gazidis, želio bi dovesti Wengera na klupu Rossonera, što se i čini najrealnijom opcijom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!