NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Perez otkrio koja dva igrača Real nije uspio da dovede,...

Transfer glasine: Perez otkrio koja dva igrača Real nije uspio da dovede, Kante napušta Chelsea, Olmo na zimu mijenja klub

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez priznao je da su divovi iz La Lige pokušali da dovedu Roberta Lewandowskog i Paula Pogbu, ali tvrdi da Bayern München i Manchester United nisu bili spremni da ih prodaju. Real je prema riječima njihovog šefa, svim silama pokušao da dovede pomenuti dvojac ali su sve njihove ponude glatko odbijene.

JUVENTUS GA ZAMALO KUPIO ZA 70 MILIJUNA EURA: Odgodili transfer do ljeta – sada se i Inter uključio u borbu za njegov potpis!

Real Madrid ima dogovor s Chelseajem da otkupi ugovor N’Golo Kantea, prenosi DefensaCentral. Zinedine Zidane već je neko vrijeme veliki fan francuskog veznog igrača, ali Chelsea do sada nije bio voljan prodati ga, što bi se moglo promijenit narednog ljeta kada Kanteu ostane godina dana do kraja ugovora.

Zvijezda Dinamo Zagreba, Dani Olmo, želi napustiti klub ove zime ili najkasnije idućeg ljeta, prenosi Fichajes.net. 21-godišnjaka prate Bayern München, AC Milan, Atlético Madrid i Valencia te ovaj mladić nema namjeru ostati u Dinamu, koji bi njegovom prodajom trebao zaraditi ogroman novac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!