NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal spremio ponudu za nogometaša PSG-a, Pjanić za 100 miliona...

Transfer glasine: Arsenal spremio ponudu za nogometaša PSG-a, Pjanić za 100 miliona napušta Real, Juve ekspresno pronašao zamjenu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Arsenal priprema ponudu koju će poslati na ljeto za veznjaka PSG-a Christophera Nkunkua, tvrde pariški mediji. Nkunku, 21, navodno je nezadovoljan svojim limitiranim minutama u Parizu i otvoren je za pronalaženje novog kluba ovog ljeta. Smatra se da su Topnici spremni ponuditi 35 milijuna eura za Nkunkua, čiji će ugovor isteći 2020. godine.

PSG? Ander Herrera novinarima otkrio situaciju u kojoj se trenutno nalazi!

Real Madrid planira poslati ponudu za veznjaka Juventusa i reprezentacije BiH,  Miralema Pjanića javlja Tuttosport. Bianconeri su spremni prodati Pjanića ovo ljeto kako bi oslobodili platnu listu ali i dobili dodatna sredstva za buduće transfere. Juve će Pjanića pustiti isključivo za 100 milijuna eura.

Juventus se pridružio lovu na visoko rangiranog napadača Fiorentine Federica Chiest, saznaje Goal. Manchester United, Liverpool i Chelsea također su povezani s ovim Italijanom kako bi ga doveli u Premier ligu, dok je sa druge strane i Real Madrid zainteresiran da ga “odvede” u Španjolsku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!