NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pogba i Lukaku napuštaju United, stigla zvanična ponuda za Pjanića,...

Transfer glasine: Pogba i Lukaku napuštaju United, stigla zvanična ponuda za Pjanića, Wenger se vraća trenerskom poslu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Dvojac Manchester Uniteda Romelu Lukaku i Paul Pogba vrlo su blizu da napuste Old Trafford ovog ljeta, tvrdi Mirror. Real Madrid ostaje favorit za potpisivanje Pogbe, dok su Juventus i Inter izrazili interes za napadača iz Belgije. Njihovi transferi će im donijeti oko 200 milijuna funti.

Real Madrid pripremio 200 miliona eura za dvije zvijezde Manchester Uniteda!

Paris Saint Germain je poslao ponudu za nogometaša Juventusa i veznjaka BiH, Miralema Pjanića vrijednu 70 milijuna eura, tvrdi Corriere dello Sport. Međutim, šampioni Serie A traže 100 milijuna eura za 29-godišnjaka što bi moglo biti dovoljno da odvrati francuske divove i osujeti bilo kakav posao.

Lyon je kontaktirao Arsene Wenger ponudivši mu da preuzme klub od Bruna Genesia, koji će napustiti klub na kraju tekuće sezone, izvješćuje L’Equipe. Bivši šef Arsenala je bez nogometa otkako je napustio Emirates na kraju prošle sezone, ali je više puta obećao da se planira vratiti vođenju nekog nogometnog kluba.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!