NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Povećava se njemačka kolonija u Chelseaju, AC Milan želi najboljeg...

Transfer glasine: Povećava se njemačka kolonija u Chelseaju, AC Milan želi najboljeg nizozemskog napadača, Dybala nema ništa protiv odlaska u Španiju

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Chelsea je spreman učiniti sve da dovede zvijezdu Bayer Leverkusena Kai Havertza prenosi Daily Mail. Timo Werner je na ulaznim vratima kluba a pored njega tim iz Londona želi dovesti i veznog igrača u svoje redove. Očekuje se da će ih koštati oko 75 milijuna funti – ali suočeni su sa velikom konkurencijom nekih od najvećih europskih klubovima, među kojima će najveći konkurent biti Bayern.

Manchester City obara dva rekorda dovođenjem najskupljeg braniča u povijesti nogometa!

Lyonov napadač Memphis Depay nalazi se na radaru ekipe AC Milana, javlja Calciomercato. OL se bori da dogovori nove uvjete s igračem koji ostaje bez ugovora 2021. godine, a to bi moglo značiti da odlazi ovog ljeta što bi mogao i trebao iskoristiti AC Milan.

Paulo Dybala priznao je da bi bilo “vrlo lijepo” igrati za Barcelonu, jer argentinski napadač još uvijek čeka produženje ugovora u Juventusu. Dybala iza sebe ima dobru sezonu i bio je jedan od najboljih igrača tima iz Torina prije nego što je sezona zaustavljena zbog pandemije koronavirusa. 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!