NaslovnicaVijestiManchester City obara dva rekorda dovođenjem najskupljeg braniča u povijesti nogometa!

Manchester City obara dva rekorda dovođenjem najskupljeg braniča u povijesti nogometa!

Građani su se priključili utrci za Leicesteovog Bena Chilwella, kojeg također želi njihov rival iz Londona, Chelsea.

Manchester City obara

Manchester City već godinama ima velikih problema na toj lijevoj poziciji. Zinchenko je igrao, ali ne pokazuje konstantnost, dok Mendy ima velikih problema sa ozljedama. Sada je Pep Guardiola krenuo po novo pojačanje koje će ga skupo koštati.

Prema pisanju engleskih medija, Lisice vjeruju da Chilwell vrijedi mnogo više nego Harry Maguire, defanzivac za kojeg je United platio 87 milijuna eura, što je najveći plaćeni iznos za jednog braniča u povijesti nogometa.

Ako Chilwell završi na Etihadu ove sezone, ne samo da bi srušio rekord kojeg je postavio United, nego bi srušili i svoj rekord, jer nikada nisu platili tolike novce za jednog igrača. Engleski mediji navode kako je City odlučan u namjeri da dovede ovog defanzivca.

Manchester City je do sada najviše platio veznjaka Rodrija, gdje su prošle godine Atletico Madridu uplatili velikih 70 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!