NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Prosječni klubovi iz Engleske žele Coutinha, poznata sudbina Rominog dragulja,...

Transfer glasine: Prosječni klubovi iz Engleske žele Coutinha, poznata sudbina Rominog dragulja, odlazak Sancha iz BVB-a je neizbježan

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

zvijezda Bayerna

Sljedeće će se stanicaPhilippea Coutinha vjerojatno nalaziti, ponovo u Premier ligi, javlja France Football. Igrač koji je na posudbi u Bayernu iz Barcelone,se neće zadržati u Njemačkoj i želi još jednom isprobati sreću u Engleskoj. Zainteresirani su Tottenham i Everton, dok su Coutinhovi predstavnici bili u kontaktu s Newcastleom kako bi vidjeli može li doći do transfera tamo.

Nema novca za frizera? Navijači Reala ne mogu da vjeruju kako izgleda Ramos i šta je sa njega uradila karantena!

Lorenzo Pellegrini razgovara s Romom o novom ugovoru, javlja Di Marzio. Igrač ima čvrstu vezu s klubom iz glavnog grada, ali želi da se njegova predanost odrazi na njihovu ponudu u vidu povećanja plate. Interes ranije ovog mjeseca za Pellegrinija pokazali su Real i Manchester ali do transfera ovo ljeto neće doći.

Borussia Dortmund ovo ljeto odlazak Jadona Sancha smatra neizbježnim, javlja The Evening Standard. U Dortmundu za Engleza traže 116 milijuna funti, što bi mogla biti prepreka za zainteresirane klubove poput Manchester Uniteda i Chelseaja.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!