NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG pravi veliki marketinški potez kupovinom ovog nogometaša, Leicester dovodi...

Transfer glasine: PSG pravi veliki marketinški potez kupovinom ovog nogometaša, Leicester dovodi veliko pojačanje, Christiansen na pragu velikog kluba

Još svega nekoliko dana ostalo je do kraja zimskog transfer roka, a kako nas je prošlost učila, zadnjih dana možemo očekivati neke od najvećih transfera u ovom transfer roku.  Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Paris Saint-Germain je blizu dogovora o tome da se u ekipu indirektno doda japanska zvijezda Shoya Nakajima, tvrdi AS. Nakajima bi se u klub trebao preseliti iz portugalske ekipe Portimonense e ekipu Al Duhail, koji je pod istim vlasništvom kao i PSG odakle bi trebao krenuti put Pariza. Sa tim potezom PSG želi da izbjegne financijski Fair Play.

MAURIZIO SARRI PRIZNAO: Evo zbog čega bi Eden Hazard trebao otići iz Chelseaja!

Leicester City i Monaco dogovorili su transfer o zamjeni veznjaka Adriena Silve i Yourija Tielemansa, tvrdi Le10Sport. Monacoov veznjak Tielemans je privukao zanimanje nekoliko klubova iz Premier lige ovog mjeseca, a Arsenal je također bio jedan od njih. No, čini se da su Lisice pobijedile u utrci za belgijskog veznjaka, tako što su poslali Silvu u drugom smjeru.

Juventus i Borussia Dortmund poslali su ponude za braniča Chelsea Andreasa Christensena, prenosi The Sun. Branič Chelseaja bi tako do kraja januara trebao završiti ili u Italiji ili u Njemačkoj. Nakon što je imao značajniju ulogu u ekipu prošle sezone, Christensen je ove godine upisao samo jedan nastup u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!