NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pulišić ima novi klub, PSG pronašao zamjenu za Rabiota vrijednu...

Transfer glasine: Pulišić ima novi klub, PSG pronašao zamjenu za Rabiota vrijednu 80 miliona, veznjak Uniteda ima tri konkretne ponude

Svega nekoliko dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Christian Pulisic pristao je pridružiti se ekipi Chelseaja ovog ljeta, navodi Bild. Klub iz Premier League platit će 50 milijuna eura za usluge 20-godišnjeg krilnog nogometaša koji je ove sezone za Borussiju Dortmund postigao tri gola u 18 utakmica. Pulisic je dugo vremena bio meta klubova iz Premier lige a Arsenal i Liverpool su također bili zainteresirani za njega.

ODBIO UGOVOR U REAL MADRIDU: Zvijezda na ljetnom prijelaznom roku odlazi u Italiju!

PSG je poslao ponudu od 80 milijuna eura za veznjaka Napolia Allana, navodi Corriere dello Sport. Francuski klub će izgubiti Adrien Rabiot nakon što mu istekne ugovor naredno ljeto i označili su Allana kao potencijalno pojačanje u veznom redu.

Arsenal, Everton i West Ham prate veznjaka Manchester Uniteda Andreasa Pereiru, javlja UOL Sports. Ovaj vezni igrač očajnički se bori za minute u prvom timu Uniteda te je spreman napustiti klub ukoliko pronađe klub gdje će redovno igrati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!