NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Rashford i Eriksen idu u Španiju, Arsenal dovodi novog veznjaka,...

Transfer glasine: Rashford i Eriksen idu u Španiju, Arsenal dovodi novog veznjaka, Chelsea pronašao zamjenu za Girouda

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Real Madrid je spreman izdvojiti 90 milijuna funti za napadača Uniteda Marcusa Rashforda i veznjaka Tottenhama, Christiana Eriksena, javlja The Sun. Blancosi su trenutno u potrazi za novim napadačem, te su svoju pažnju usmjerili na dva vrhunska talenta u Premier ligi.

ARSENAL SE USPANIČIO: Barcelona želi dovesti njihovu transfer metu! – on bi trebao zamijeniti Suareza!

Čini se da se će Arsenal već u januaru u svoju ekipu dovesti veznjaka Villarreala Pabla Fornalsa, javlja The Sun. Fornals u svom ugovoru ima aotkupnu klauzulu od 17,8 milijuna funti, a Gunnersi su je spremni aktivirati već u januaru jer je postalo jasno da će Ramsey na ljeto napustiti London.

Budućnost Oliviera Girouda u ekipi Chelseaja je neizvjesna i čini se da je klub u potrazi za njegovom potencijalnom zamjenom. Prema Mirroru, Chelsea prati Calluma Wilsona kao potencijalnu zamjenu za Girouda, koji je nedavno izgubio svoje mjesto u ekipi od Alvara Morate.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!