NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real dovodi velikog talenta iz Argentine, Bale se seli u...

Transfer glasine: Real dovodi velikog talenta iz Argentine, Bale se seli u Englesku, Juventus dovodi veliko pojačanje u odbrani

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Real Madrid postigao je usmeni ugovor s River Plateom za transfer Exequiela Palaciosa, a transfer bi trebao biti realizovan 2019. godine. Dvadesetogodišnji vezni igrač će potpisati petogodišnji ugovor na Santiago Bernabeu i koštat će Europskog prvaka 15 milijuna eura.

>> MOURINHO U PROBLEMIMA: Zvijezda Manchester Uniteda propušta sutrašnje gostovanje kod Juventusa!

Kako prenosi Don Balon, ​​napadač Gareth Bal  nalazi se na listi novih potencijalnih igrača Manchester Uniteda te bi sljedećeg ljeta mogao otiću u Englesku za dosta nižu cijenu od trenutne. Tržišna vrijednost Balea nedavno je pala i do kraja sezone mogla biiznositi oko 80 milijuna eura, a madridski dužnosnici spremni su priznati da su pogriješili kad su mislili da bi mogao popuniti prazninu u momčad koja je nastala nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus.

[su_bonus]

Juventus razmišlja o transferu defanzivca Ajaxa Matthijsa De Ligtaa, jer je Medhi Benatia izjavio kako želi napustiti klub, piše Tuttosport. De Ligt je povezan s brojnim klubovima iz cijele Europe, uključujući Manchester City i Barcelonu, ali čini se da Juventus također prati njegov razvoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!