NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real i Chelsea veoma blizu dogovora, odlični veznjak Lyona rezervna...

Transfer glasine: Real i Chelsea veoma blizu dogovora, odlični veznjak Lyona rezervna opcija Barce, Skriniar ide u Englesku za 70 miliona eura?!

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Eden Hazard mogao bi postati naredni Galactico a Los Blancosi bi u suprotnom smjeru poslali trenutnog Galactica u momčadi. Real Madrid planira u januaru krenuti u napad na zvijezdu Chelseaja Edena Hazarda, a planiraju poslati Gareth Bale u suprotnom smijeru, otkriva OKDIARIO. Los Blancosi, navodno su vrlo zainteresirani za dovođenje Belgijanca na Bernabeu koji bi unio živost u ekipu koja se nalazi tek na šestom mjestu u La Ligi.

LOŠE VIJESTI ZA MANCHESTER UNITED: Zvijezda od 50 milijuna funti otvorena za prelazak u Real Madrid!

Tanguy Ndombele je Barcelonina rezervna opcija ukoliko ne uspiju dovesti Adrien Rabiota ili Frenkie de Jonga, javlja SPORT. 21-godišnjak je privukao interes Katalonaca odličnim partijama ove sezone, te bi tako mogao vrlo laako završiti na Camp Nou.

Chelsea se pridružio Manchester Unitedu u utrci za braniča Intera Milan Skriniara, piše The Sun. Vrijednos 23-godišnjeg reprezentativaca Slovačke, procijenjena je na 70 milijuna funti a za Inter prošle sezone je osigrao sve utakmice u Seriji A.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!