NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real Madrid kupuje novog Galaktikosa, Liverpool zamjenu za Coutinha pronašao...

Transfer glasine: Real Madrid kupuje novog Galaktikosa, Liverpool zamjenu za Coutinha pronašao u Premier ligi, United dovodi sjajnog napadača

Počeo je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Dvanaest dana nakon otvorenja nogometne pijace, klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Real Madrid je usmjerio pažnju prema potpisivanju Neymara iz Paris Saint-Germaina, javlja Marca. Los Blancosi smatraju da im je potrebna jedna velika zvijezda u momčadi i jer nekoliko godina nisu napravili veliki transfer još od kada je James Rodriguez stigao u klub 2014. godine. Oni ne vjeruju da je transfer moguć prije ljeta 2019., a tada bi bili spremni iskoristiti i Cristiano Ronalda u tim pregovorima.

>> SENZACIONALNI TRANSFER NA POMOLU: Real Madrid troši 297 milijuna funti na dva pojačanja

Leicesterov krilni igrač Riyad Mahrez počeo je pregovore s Liverpoolom o mogućem transferu na Anfield, javlja  Express. Redsi žele pojačati svoju ekipu nakon odlaska Philippe Coutinha u Barcelonu i u Alžircu vide idealnu zamjenu za njega. Navodi se da je Mahrez otvoren za ideju igranja pod  vodstvom Jurgena Kloppa iako bi radije preselio u Arsenal s kojim nije do sada došlo do ozbiljnijeg kontakta.

[su_bonus]

Manchester United usmjerio je pažnju na Jamie Vardya i Javiera Hernandeza, izvještava Telegraph. Vardy je, kako se izvješćuje, najskuplja opcija koju Crveni vragovi žele vidjeti u njihovom napadu, a Leicester City traži naknadu od 35 milijuna funti. Hernandez, u međuvremenu, mogao bi se vratiti na Old Trafford jer  West Ham, kako se navodi za Meksikanca traži svega 17 milijuna funti koje su izdvojili za potpisivanje meksičkog napadača prošlog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!