NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real na tri igrača troši 300 miliona eura, Juventus doveo...

Transfer glasine: Real na tri igrača troši 300 miliona eura, Juventus doveo prvo ovogodišnje pojačanje, Rooney napušta Everton

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid će na ljeto krenuti po svoje tri glavna transfer mete i spremni potrošiti do 300 milijuna eura kako bi osigurali njihov dolaske, javlja Don Balon. Divovi iz La lige će očigledno prekinuti saradnju s Karimom Benzemom i Gareth Baleom kako bi pomogli u financiranju ovih transfera, a Liverpoolov krilni napadač Mohamed Salah jedan je od imena koja će Real ciljati. Bayernov napadač Robert Lewandowski još je jedan igrač kojeg će ekipa Zinedina Zidane pokušati kupiti, zajedno s vratarom Alissonom Beckerom.

>> Zidane ima jednu dilemu oko sastava, tri igrača u borbi za jedno mjesto!

Emre Can će ovog ljeta napustiti Liverpool i dovršiti prelazak u Juventus nakon što je postigao dogovor s Starom Damom, javlja La Gazzetta dello Sport. Ugovor ovom veznjaku na Anfieldu istječe na kraju sezone, a talijanski divovi će ga dovesti besplatno te će sa njim potpisati petogodišnji ugovor.

[su_champions_league]

Everton će ovog ljeta saslušati sve ponude za Wayne Rooneya, piše Mirror. 32-godišnjak se tek prošlog ljeta vratio u svoj matični klub, ali njegov utjecaj u Evertonu nije bio tako značajan te bi u velikom ljetnom remontu, Everton bio spreman prodati Rooney samo godinu dana nakon što je stigao u klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!