NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real nudi dvije zvijezde za Pogbu, Napoli tranferom šokira italijansku...

Transfer glasine: Real nudi dvije zvijezde za Pogbu, Napoli tranferom šokira italijansku javnost, Milan doveo još jedno prosječno pojačanje

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Manchester United ne samo da bi dobio nevjerovatnu odštetu od 70 milijuna funti za Paul Pogbu iz Real Madrida, već bi u paketu u Englesku stigli Gareth Bale i Toni Kroos, tvrdi Express. Veznjak Crvenih Đavola i osvajač Svjetskog prvenstva već duže vrijeme traži načina da ode sa Old Trafforda a ova ponuda bi konačno mogla biti zadovoljavajuća za čelnike kluba.

LAMPARD OTKRIO: Evo tko će mu biti ključni igrač u Chelseaju sljedeće sezone!

Milan je blizu potpisivanja Alžirskog reprezentativca Ismaela Bennacera iz ekipe koja je napustila društvo najboljih u Serie A Empolija, javlja Calcio Mercato. 21-godišnji Francuz prethodno je bio na radaru Fiorentine, ali sada izgleda da će se preseliti na San Siro. Bennacer bi bio treeć pojačanje Milana, nakon dolaska Rade Krunića i Thea Hernandeza.

Napoli su se pridružili utrci za potpisivanje Maura Icardija te pokušavaju primamiti argentinskog napadača Intera s mega ponudom, tvrdi Corriere dello Sport. Klub je ponudio plaću od 10 milijuna eura kako bi ga potpisao a Interu nude fiksu cijenu od 100 miliona eura.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!