NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real spreman platiti 300 miliona, AC Milan kupuje u Manchesteru,...

Transfer glasine: Real spreman platiti 300 miliona, AC Milan kupuje u Manchesteru, Barcelona šokirala sve ovim transferom

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Real Madrid je upozoren da će morati platiti 350 milijuna eura ukoliko želi u klub dovesti zvijezdu Tottenhama Harryja Kanea, javlja AS. Španjolska ekipa je od ranije zainteresirana za 25-godišnjeg napadača jer nakon odlaska Cristiana Ronalda klub je u potrazi za novim liderom. Novine izvještavaju da je Madrid stupio u kontakt sa Spursima u devembru te su spremni krenuti u lov na igrača na ljeto.

17 GOLOVA U 23 UTAKMICE: 21-godišnjak koji bi mogao zamijeniti Luis Suareza!

Milan se vraća u borbu za potpisivanje Marouanea Fellainija iz Manchester Uniteda, izvještava Nieuwsblad. Veznjak se nije pojavio u ekipi još od dolaska novog menadžera Olea Gunnara Solskjaera što je samo povećalo nagađanja da bi mogao napustiti Premier ligu u siječnju ili na kraju sezone.

Bivši napadač Watforda Odion Ighalo do kraja mjeseca mogao bi potpisati za Barcelonu, tvrdi Sport. Katalonska strana želi dovesti novog napadača na kratkoročni ugovor kako bi unaprijedila svoju napadačku liniju u drugoj polovici sezone. Mnogi igrači dovođeni su u vezu sa Kataloncima, ali Ighalo je u prednosti zbog iskustva u La Ligi.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!