NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ribery pravi šokantan transfer, Zidane prodaje Casemira i dovodi ovog...

Transfer glasine: Ribery pravi šokantan transfer, Zidane prodaje Casemira i dovodi ovog veznjaka, Bayern u trci sa Juventusom za krilnog napadača

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Nogometaš Bayerna Franck Ribery mogao bi udružiti snage s Markusom Babbelom u australskom timu Western Sydney Wanderers. Francuski krilni igrač napušta Bayern na kraju sezone kada mu istekne ugovor i Babbel je iznio ideju da bi ga želio dovesti u A-ligu kako bi podigao popularnost nogometa. Ribery priznaje da ne zna kamo će ići te da još nije donio odluku.

SVE ISPLANIRANO: Arsenal dovodi pet novih pojačanja, uključujući i veliku zvijezdu Premier lige!

Zinedine Zidane želi prodati Casemira na kraju sezone, javlja Don Balon. Zidane želi dovbesti fizički jakog veznjaka te je označio N’Gola Kantea i Tanguy Ndombele kao potencijalne kupnje. PSG je, u međuvremenu, spreman kupiti Casemira, što bi moglo olakšati transfer Kantea ili Ndombelea.

Bayern München je spreman boriti se protiv Juventusa kako bi potpisali zvijezdu Fiorentine Federica Chiesu, tvrdi Alfredo Pedulla. Fiorentina neće prodati Chiesu ako ne dobiju veliku ponudu, a ako se to dogodi, Chiesa će moći birati između Juventusa i Bayerna. Inter je također uključen, ali čini se da Juve i dalje ostaje favorit je za sada Bayerna nije poduzao konkretan korak ka realizaciji transfera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!