NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Ronaldo želi bivšeg suigrača u Juventusu, Bernat napušta ekipu Bayerna,...

TRANSFER GLASINE: Ronaldo želi bivšeg suigrača u Juventusu, Bernat napušta ekipu Bayerna, Lacazette bi mogao napustit Arsenal

U Engleskoj je već završen, ali u istalim najjačim ligama u Evropi još uvijek se kupuje. Još nekoliko dana klubovi će imati priliku da pojačaju svoje redove i popune eventualne praznine koje su nastale uslijed odlazka nekog igrača. Deset dana je pred nama i deset dana vrmena da se desi još neki spektakularni transfer, što je teško za očekivati s obzirom da najveći potrošači, Englezi, više ne mogu kupovati.

Cristiano Ronaldo želi da Juventus učini sve kako bi doveoMarcela, javlja Don Balon. Florentino Perez, međutim, nije spreman  prodati lijevog beka i ustraje na tome da je jedini način da brazilac napusti klub da neko plati njegovu otkupnu klauzulu od 200 milijuna eura.

>> AGENT POTVRDIO: Yaya Toure prošao liječnički pregled, uskoro potpisuje za novi klub!

Paris Saint-Germain dogovorio je transfer od 15 milijuna eura za lijevog beka Bayerna Juana Bernata, javlja RMC Sport. Bernat tek treba potpisati ugovor s francuskom ekipom, ali se očekuje da će dovršiti taj korak prije zatvaranja transfer roka u petak.

[su_bet365_app]

Alexandre Lacazette razmišlja o odlasku iz Arsenalaprije kraja ovog mjeseca, izvještava Le10 Sport. Francuski napadač nesretan je zbog svoje uloge na klupi Gunnersa i ne očekuje da će dobiti priliku u početnoj XI ove sezone. Arsenal nije spreman da ga proda jer nemaju vrmeena da pronađu zamjenu za njega.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!