NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Sancho se uskoro vraća u Englesku, Real koristi nesuglasice u...

Transfer glasine: Sancho se uskoro vraća u Englesku, Real koristi nesuglasice u PSG-u, City želi fenomenalnog Španjolca

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Ekipa iz Bundeslige postavila je ogromnu cijenu za svoju zvijezdu, ali su Crveni vragovi spremni da ponude tražen iiznos. Manchester United navodno je spreman potrošiti 100 milijuna funti za potpis Jadona Sancha iz Borussije Dortmund, prenosi Mirror. Crveni vragovi su oduševljeni tinejdžerom koji je zapalio Bundesligu i spremni su natjecati se s ogromnom cijenom koju je Dortmund postavio za njega.

DAO IM DO ZNANJA DA NE ŽELI PRODATI ZVIJEZDU: Kada je City došao po igrača, predsjednik ga ocijenio na 300 milijuna eura!

Real Madrid se nada da će iskoristiti pogoršavajući odnos između Kylian Mbappe i Thomasa Tuchela kako bi sletio zvijezdu Paris Saint-Germaina, navodi AS. Izvješća sugeriraju da su na Parc des Princes nastale tenzije između igrača i trenera, što bi moglo pomoći Madridu u naporima da Mbappea potpiše u lipnju 2020. godine.

Manchester City će u narednom vremenu pokušati da potpiše Fabian Ruiza, prenosi Gazzetta dello Sport. 23-godišnji Ruiz je u odličnoj formi ove sezone u Seriji A i zbog toga je privukao pažnju nekoliko divova – ali Napoli je odlučan da neće prodati svog dragulja bez obzira na cijenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!