NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Sane otkrio gdje želi nastaviti karijeru, Juve kupuje mladu gol...

Transfer glasine: Sane otkrio gdje želi nastaviti karijeru, Juve kupuje mladu gol mašinu, Nelson Semedo od ljeta u Italiji

Prije nekoliko dana je u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Krilo Manchester Cityja Leroy Sane poručio je Bayernu da se im i dalje želi pridružiti na ljeto, prenosi Bild. Oni prenose kako se o ugovoru može pregovarati tek od aprila nadalje zbog klauzule koju je njegov klub City stavio u ugovor, dok Bayern pomno prati njegov oporavak od ozljede. “Leroy Sane sjajan je igrač koji nas zanima, što je dobro poznata činjenica”, izjavio je nedavno predsjednik kluba Herbert Hainer.

Lukaku tvrdi da je Ibrahimović na istom nivou kao Ronaldo

Juventus je zainteresiran za potpis tinejdžera Red Bull Salzburga Luku Reischla – javlja Calcio Mercato. Međutim, Bianconeri će se tijekom ljeta vjerojatno suočiti s konkurencijom Manchester Cityja za ovog napadača. Reischl je postigao nevjerojatna 63 gola u 41 utakmici za mladu ekipu Salzburga.

Christian Eriksen otkrio zašto je propao njegov transfer u Manchester United!

Juventus je označio desnog beka Barcelone Nelsona Semeda kao ljetnu transfer metu – piše Don Balon.  Cristiano Ronaldo odobrio je transfer za 26-godišnjeg braniča inače njegovo sunarodnjaka, čija se vrijednost trenutno procjenjuje na oko 30 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!