NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Sevilla dovodi veliko pojačanje, Juventus kvari planove Realu, Tottenham nastavlja...

Transfer glasine: Sevilla dovodi veliko pojačanje, Juventus kvari planove Realu, Tottenham nastavlja da dominira transfer marketom

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

dybala biti van terena

Argentinski krilni nogometaš Lucas Ocampos postao je novo pojačanje Sevillie ovo ljeto, nakon što je prešao iz Marseillea u transferu vrijednom 15 milijuna eura. 24-godišnji nogometaš potpisao je petogodišnji ugovor na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan nakon što je u srijedu popodne prošao medicinske preglede. Unatoč interesu Evertona i Burnleyja, Ocampos postaje šesto pojačajne u Sevilli od kako se Monchi vratio u klub.

JUVENTUS SPREMIO BOMBASTIČNU PONUDU KOJU JE TEŠKO ODBITI: Na Adresu Uniteda stiže 62 milijuna funti + zvijezda za Paul Pogbu!

Juventus želi nadmašiti interes Real Madrida za Paul Pogbu nudeći Manchester United Paula Dybala, prenosi Marca. Real je ponudio Garetha Baleu za francusku zvijezdu, što je potaknulo šampione Serie A da ponude Crvenim đavolima Argentinca. Alex Sandro ili Blaise Matuidi također bi se mogli naći u nekim od kombinacija, budući da je dolazak Maurizia Sarrija doveo u neizvjesnost oba igrača u klubu.

Real Madrid i Tottenham održali su sastanak zbog mogućeg transfera koji uključuje Dani Ceballos, izvještava AS. Ceballos je glavni prioritet Spursa, a šef Reala Zinedine Zidane ohrabrio je veznjaka da ode na posudbu kako bi dobio više vremena za igru. Madrid trenutno nije zainteresiran za prodaju, ali Spursi vjeruju da bi ga mogli dovesti na posudbu a iduće ljeto otkupiti za 40 miliona eura.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!