NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Solskjaer ima zadnju šansu, Mandžukić bi mogao i u Njemačku,...

Transfer glasine: Solskjaer ima zadnju šansu, Mandžukić bi mogao i u Njemačku, Lyon dovodi legendarnog trenera

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

DOGOVOR POSTIGNUT

Ole Gunnar Solskjaer strahuje da će poraz u sljedećoj utakmici Manchester Uniteda protiv Liverpoola rezultirati njegovim otpuštanjem, prenosi Mail. Norvežanin je pod pritiskom jer se nalazi usred najgoreg početka ligaške sezone Uniteda u zadnjih 30 godina. Nakon meča sa Newcastleom u nedjelju, Solskjaer je opisao sukob na Old Traffordu 20. listopada kao “savršen meč”. No privatno se boji da bi još jedan poraz prisilio klub da napravi promjenu.

OSTAO RAZOČARAN: Ferguson predložio upravi Uniteda koga da dovedu, oni ga nisu poslušali!

Laurent Blanc i Arsene Wenger glavni su kandidati za posao u Lyonu, izvještava Le Parisien. Klub iz Francuske otpustio je Sylvinha u ponedjeljak, nakon samo jedne pobjede u devet utakmica, a sve je kulminiralo porazom u Saint-Etienneu u nedjelju 1-0. Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas želi da Sylvinhoov nasljednik govori francuski, a Blanc i Wenger su postali tako glavni kandidati.

Mario Mandžukić već duže vrijeme je na izlaznim vratima kluba, a kao njegovo novo odredište spominje se povratak u Njemačku. Ekipa Bayerna zagriana je za njegov povratak uslijed nedostatka širine u napadu, jer će Lewandowski teško moći da “iznese” samo kompletnu sezonu. Bavarci su spremni da ga posude do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!