NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Solskjaer prodaje čak šest nogometaša, Guardiola kupuje u Madridu, Wolvesi...

Transfer glasine: Solskjaer prodaje čak šest nogometaša, Guardiola kupuje u Madridu, Wolvesi već doveli prvo veliko pojačanje

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Manchester United planira prodati šest igrača ovog ljeta u pokušaju da izgrade tim koji će se boriti za titulu, piše The Daily Mail. Antonio Valencia, Matteo Darmian i Marcos Rojo predvodnici su liste igrača koji odlaze, a također se raspravlja o odlasku Ericu Baillya. Ander Herrera i Juan Mata vjerojatno će ovog ljeta napustiti klub jer im na kraju sezone ističe ugovor.

POSTAJE NAJPLAĆENIJI NIZOZEMAC: Evo koliko će De Jong zarađivati u Barci!

Manchester City istražuje mogućnost potpisivanja Rodrija iz Atletico Madrida ovog ljeta. The Daily Mail izvještava da aktualni prvaci Premier lige žele pojačati svoj vezni red za sljedeću sezonu i vide ovog veznjaka kao idealnu zamjenu za iskusnog Fernandinha. Međutim, izvješćuje se da je malo vjerojatno da će Atletico dopustiti da 22-godišnjak napusti klub za manje od 65 milijuna koliko iznosi njegova klauzula.

Vukovi su spremni potvrditi kupovinu Raula Jimeneza za 30 milijuna funti. Prema Guardianu, klub Premier lige dogovorio je kupovinu s Benficom koja će tako njegovu posudbu pretvoriti u stalni transfer. Napadač je zabio 12 golova u Premier ligi već ove sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!