NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Stvaraju se Galacticosi iz Torina, dva fantastična Nizozemca pojačavaju Milan,...

Transfer glasine: Stvaraju se Galacticosi iz Torina, dva fantastična Nizozemca pojačavaju Milan, u Tottenham stiže vrhunska zamjena za Trippiera

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Neymar Santos, otac Neymara, sastat će se s sportskim direktorom Juventusa Fabiom Patriciem u Torinu, izvještava Paolo Paganini pouzdani novnar iz Rai Sporta. Tvrdi se da predmet razgovora trneutno nije bio transfer, jer agent zvijezde PSG-a trenutno samo traži informacije o Juventusu. Međutim, Juventus bi uskoro mogao osjetiti priliku da pošalje ponudu za Brazilca koji želi otići iz PSG-a.

NIŠTA OD POVRATKA U BARCELONU? Neymar započeo pregovore sa velikanom iz Premier lige!

Kees Vos, agent Memphisa Depaya i Martena De Roona, sastao su se u srijedu s tehničkim direktorom Milana Paolom Maldinijem, prenosi Calciomercato. Milan želi pojačati svoju momčad prije nove sezone, a razgovarali su o dva nizozemska internacionalca na sastanku koji je trajao sat vremena. Depay bi mogao napustiti Lyon, ali je Atalanta jasno stavila do znanja da će De Roona teško pustiti.

Tottenham je označio Elseida Hysaja i Alessandra Florenzija kao zamjene za Kierana Trippiera. Nogometaši Napolija i Romae su označeni kao nogometaši koji mogu da popune prazninu uslijed odlaska Trippiera, a u slučaju da Spursi prodaju Sergeja Auriera i jedan i drugi bi mogli doći u London.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!